Fra Bøttekott til Drømmeslott

For samme pris som en et-roms leilighet i Oslo, kan man nå bygge hus i vakre omgivelser 90 minutter fra hovedstaden.

Hvaler er høyt ettertraktet pga beliggenhet og kulturskatter, og det er her man kan bygge drømmehuset. I stedet for blokk uten hage, kan man bo på tomt fra hele 524kvm til 1041kvm hvor det er plass til trampoline, grill og utemøbler. Her kommer solen tidlig, og sommeren nytes med både late dager og fart og spenning. Om vinteren spenner man på seg skiene ved døren og finner øyeblikkelig naturen med all sin skjønnhet.

Hvaler Panorama ligger i Bølingshavn, bare 30 minutter fra Fredrikstad. Toget kjører til hovedstaden på en time, og tar man turen over Glomma finner man Svinesund på 25 minutter. Om man vil litt lenger bort, går det ferge 10 minutter fra Bølingshavn som går til Strømstad. Der ligger blant annet «Kaffedoppet»; en cafè med mye historie hvor man kan bestille ekte «Fika».

Naturskjønne Hvaler har mye å tilby både ung og gammel. Det er et flott samfunn med lang historie, og rent teknisk har de et bredt utbygg av både telenett og strømnett, noe som gjør Hvaler både trygt og moderne.

Bølingshavn er stedet å bo, for liten og for stor.