Skjærgårdsgolf – Fire minutter til Norges mest solfylte golfbane

Hvaler er et øyrike ytterst i Oslofjorden, av mange kjent som det ultimate ferieparadis, og i løpet av sommermånedene økes innbyggertallet fra ca 4.500 fastboende til nærmere 30.000 når alle feriegjestene kommer! Flere ganger har Hvaler vært stedet i Norge med flest soldager, ingen tvil om at dette kombinert med vakker natur og fantastisk skjærgård er en vinner.

Golfklubben på fantastiske Hvaler
Rett bortenfor det nye tomteområdet Hvaler Panorama på Bølingshavn finner du en flott golfbane og hvor Hvaler Golfklubb holder til. Dette er en nihullsbane som gir muligheter for spill på sommergreener store deler av året og har profesjonelle kvaliteter som store, innbygde greener og fairways. Alt dette sammen med banens strategisk velplasserte vannhindre og bunkere gjør at Hvaler Golfbane innbyr til en eventyrlig og annerledes spilleopplevelse.

Rundt baneområdet er det meget idylliske og spennende natur- og kulturlandskap og ved utformingen av golfbanen ble det lagt stor vekt på å ta vare på nettopp dette. Spillflatene er lagt til områder som tidligere har vært benyttet til jordbruksproduksjon. I tillegg har anlegget en god infrastruktur, med korte avstander mellom klubbhus, drivingrange, korthullsbane og parkering. I tilknytning til golfbanen ligger det et velutviklet og godt tilrettelagt turistnett for allmennheten.

Klubben har stor aktivitet og i 2016 ble det totalt arrangert 11 ulike turneringer for store og små. Den største begivenheten må sies å være klubbmesterskapet som går av stabelen i august. Turneringene starter opp i april og avsluttes med klassikeren «Hummer´n» i oktober.

Rikholdige golftilbud i nærområdet
Hvaler Golfklubb har et tilbud for alle golfentusiaster, både junior, dame, herre og senior. Dersom du aldri har testet ut golf tidligere kan kanskje dette være stedet du lar deg friste for første gang. Klubben har et godt tilbud til nybegynnere og gir deg mulighet til eget nybegynnerkurs, klikk her for mer info.


Bilder er brukt med tillatelse fra Hvaler Golfbane.

Dersom du skulle ønske litt avveksling finnes det flere andre baner innen 30-45 minutters kjøretur som for eksempel Gamle Fredrikstad Golfklubb, Onsøy Golfklubb og Hankø og Huseby Golfklubb.

Les mer om det nye tomteområdet for eneboliger, Hvaler Panorama, her.