Denne vakre skjærgården, i landets solrikeste hjørne, har byggeklare tomter!

Fakta er fakta. Når det gjelder antall soltimer i løpet av året er det vanskelig å slå Hvalers skjærgård.* I hvert fall om du skal holde deg nogenlunde innenfor landets grenser. Søker du sol og spektakulære omgivelser ligger et mindre overskyet liv og venter på deg havgapet utenfor Østfold. Men Hvaler er mer enn klarvær og natur.

HAR ALT
Hvis du har lyst til å virkeliggjøre drømmen om å bygge bo ved hav og åpne horisonter, vet du også at norges kyst kan by på en i overkant stor dose isolasjon på kjøpet. Det er her Hvaler gir deg balanse. Kommunen er et levende og engasjert helårssamfunn med butikker, spisesteder, foreningsliv og ikke minst et solid skoletilbud. Dessuten befinner du deg bare en snau halvtime fra Fredrikstad, østfolds største by, og 1,5 time fra hovedstaden.

På Hvaler finner du mao. en av landets beste kombinasjoner av sterk, naturnær tilværelse og svært håndterbar avstand til urbane strøk og landets nervesenter – Oslo. Et perfekt sted å slå sammen drømmehuset og skjærgårdsdrømmen.

BØLINGSHAVN – IDYLL I HAVGAPET
Hvalers tre hovedøyer er lett tilgjengelig med bil, og på den største og ytterste av disse, Kirkøy, finner du Bølingshavn. Stedet ligger lunt og sydvestvendt, og det er på en liten høyde ovenfor den idylliske viken at 36 tomter er lagt ut for salg.
Prosjektet, som bærer navnet Hvaler Panorama, er et sjeldent flott tilrettelagt område med særdeles gode friarealer og fabelaktig tilgjengelighet, omgitt av sanselig kystnatur.

Ingenting omtale slår imidlertid virkeligheten. Legg en sommerdag til Hvaler og besøk Bølingshavn. Vi lover en spektakulær, nydelig opplevelse – og hvem vet; kanskje venter neste kapittel i livet ditt her ute?

* Basert på målinger fra værstasjonen på Nord-Koster, noen kilometer unna.