Hva kan man forvente når man bygger hus?

Det finnes 36 byggeklare tomter i Bølingshavn, Hvaler. Et spennende område med panorama utsikt over Hvalers vakre skjærgård. Tomtene ligger mot vest og har svært gode solforhold, med rekreasjonsmuligheter rett utenfor døren hvor man kan nyte dagene.

Mye av arbeidet er allerede gjort, og tomtene med størrelse fra 524kvm til 1041kvm, er ferdig opparbeidet med vei, vann, avløp, elektrisitet, kabelTV/bredbånd, og med stikkledninger til alle tomter. Her behøver man med andre ord ikke vente lenge før man ser at huset begynner å reise seg.

Hvaler Panorama har flotte detaljer, og utearealene er nøye planlagt. Her har man valgt stilrene pullerter som veibelysning hvilket gir et eksklusivt, maritimt uttrykk. Her er det også plener, gangstier og lekeplasser for de minste med sklier, sandkasser, og ballslette.

Bølingshavn ligger sentralt til, bare 30 minutter fra Fredrikstad. Om man vil kjøre kollektivt finnes også buss, Expressbuss til Oslo, og ferge til Strømstad. 9 minutter fra Bølingshavn finner man Skjærhalden og her er butikker, skoler og alt man skulle behøve, inklusivt spennende spisesteder.

Hvaler ønsker deg velkommen til utforskning og glede, året rundt.

Er du interessert i mer informasjon, klikk her!