Hvaler-Panorama_element2

Livet på Hvaler er vakkert! Enten du liker deg i vannet eller på land finnes det uendelig med muligheter her.

Hvaler-Panorama_element2

SLIK KAN DITT HVALER-LIV BLI

Hav. Natur. Frihet. Mulighetene er ubegrensede når du bygger ditt nye liv i Hvaler-skjærgården. Samtidig kan du beholde «hytta» i byen!

Les mer

Bo i skjærgårdseventyret

DU, SLAVESKIPET OG SKJÆRGÅRDSPARADISET
Havet knytter verden sammen og i skjærgården på Hvaler, omgitt av det Store Blå, vet man aldri hva som kommer til syne med tidevannet. Eller hva neste bølge bringer. Er du en eventyrer av natur vil en tilværelse i dette skjærgårdsparadiset

Les mer

Ren, skjær magi til hverdagsbruk

Omgivelser påvirker oss. Og dermed også livene våre. Det er denne erkjennelsen som driver stadig flere ut av byens neonlys og grå forsteder for å bo nærmere soloppgangen, fri natur og åpne horisonter.

Les mer
Hvaler Bølingshavn skjærgårdsidyll

– Jeg blir som et nytt menneske på Hvaler

Byggmester Pål og kona Hildegunn bytter ut Oslo mot Drømmen om Hvaler
Hvaler Panorama er et boligprosjekt på Kirkøy, Hvaler, bestående av totalt 36 byggeklare boligtomter. Disse har en unik beliggenhet med førsteklasses utsikt; godt utarbeidet fellesareal med lekeplass; nydelige stier og idyllisk maritim belysning som ikke virker sjenerende, men som pynter veiene mens den gjør jobben.

Les mer

Skjærgårdsgolf – Fire minutter til Norges mest solfylte golfbane

Hvaler er et øyrike ytterst i Oslofjorden, av mange kjent som det ultimate ferieparadis, og i løpet av sommermånedene økes innbyggertallet fra ca 4.500 fastboende til nærmere 30.000 når alle feriegjestene kommer! Flere ganger har Hvaler vært stedet i Norge med flest soldager, ingen tvil om at dette kombinert med vakker natur og fantastisk skjærgård er en vinner.

Les mer

Hva kan man forvente når man bygger hus?

Det finnes 36 byggeklare tomter i Bølingshavn, Hvaler. Et spennende område med panorama utsikt over Hvalers vakre skjærgård. Tomtene ligger mot vest og har svært gode solforhold, med rekreasjonsmuligheter rett utenfor døren hvor man kan nyte dagene.

Les mer

Hvaler – mer enn bare sommeridyll

Det er mer enn 830 øyer, holmer og skjær som omfavnes av Hvaler-skjærgården. Den lange kystlinjen er en av de viktigste områdene for rekreasjon, sommer som vinter.

Les mer

– Bølingshavn er mitt favorittsted i hele verden

Bølingshavn er nydelig plassert på vestsiden av Kirkeøy og her ligger Hvaler Panorama. Det har for mange vært en sommerdrøm å eie hytte i området, og de fleste helårsbeboerne har man funnet i lia som ble utbygd på 1990-tallet.

Les mer