• SLIK KAN DITT HVALER-LIV BLI

  SLIK KAN DITT HVALER-LIV BLI

  Hav. Natur. Frihet. Mulighetene er ubegrensede når du bygger ditt nye liv i Hvaler-skjærgården. Samtidig kan du beholde «hytta» i byen!

  Les mer

 • Denne vakre skjærgården, i landets solrikeste hjørne, har byggeklare tomter!

  Denne vakre skjærgården, i landets solrikeste hjørne, har byggeklare tomter!

  Fakta er fakta. Når det gjelder antall soltimer i løpet av året er det vanskelig å slå Hvalers skjærgård.* I hvert fall om du skal holde deg nogenlunde innenfor landets grenser.

  Les mer

 • Flytt til Østfolds Hardanger og høst noen seilskuteepler

  Flytt til Østfolds Hardanger og høst noen seilskuteepler

  Visste du at på Hvaler, skjærgårdsparadiset i østfold, ble det produsert like mye frukt som i Hardanger på 1920-tallet? Selv om produksjonen senere har avtatt, er forholdene som de alltid har vært:

  Les mer

 • Bo i skjærgårdseventyret

  Bo i skjærgårdseventyret

  DU, SLAVESKIPET OG SKJÆRGÅRDSPARADISET Havet knytter verden sammen og i skjærgården på Hvaler, omgitt av det Store Blå, vet man aldri hva som kommer til syne med tidevannet. Eller hva neste bølge bringer. Er du en eventyrer av natur vil en tilværelse i dette skjærgårdsparadiset

  Les mer

 • Ren, skjær magi til hverdagsbruk

  Ren, skjær magi til hverdagsbruk

  Omgivelser påvirker oss. Og dermed også livene våre. Det er denne erkjennelsen som driver stadig flere ut av byens neonlys og grå forsteder for å bo nærmere soloppgangen, fri natur og åpne horisonter.

  Les mer

 • Boligfelt på Hvaler – Norges skjærgårdsparadis

  Boligfelt på Hvaler – Norges skjærgårdsparadis

  Skjærgårdsparadiset Hvaler På Hvaler kan du fiske, bade, spise godt, seile, ligge på glattskurte svaberg, padle, utforske Ytre Hvaler Nasjonalpark og oppleve den unike skjærgården med over 800 holmer og skjær.

  Les mer

 • – Jeg blir som et nytt menneske på Hvaler

  – Jeg blir som et nytt menneske på Hvaler

  Byggmester Pål og kona Hildegunn bytter ut Oslo mot Drømmen om Hvaler Hvaler Panorama er et boligprosjekt på Kirkøy, Hvaler, bestående av totalt 36 byggeklare boligtomter. Disse har en unik beliggenhet med førsteklasses utsikt; godt utarbeidet fellesareal med lekeplass; nydelige stier og idyllisk maritim belysning som ikke virker sjenerende, men som pynter veiene mens den gjør […]

  Les mer

 • Skjærgårdsgolf – Fire minutter til Norges mest solfylte golfbane

  Skjærgårdsgolf – Fire minutter til Norges mest solfylte golfbane

  Hvaler er et øyrike ytterst i Oslofjorden, av mange kjent som det ultimate ferieparadis, og i løpet av sommermånedene økes innbyggertallet fra ca 4.500 fastboende til nærmere 30.000 når alle feriegjestene kommer! Flere ganger har Hvaler vært stedet i Norge med flest soldager, ingen tvil om at dette kombinert med vakker natur og fantastisk skjærgård er en […]

  Les mer

 • Hva kan man forvente når man bygger hus?

  Hva kan man forvente når man bygger hus?

  Det finnes 36 byggeklare tomter i Bølingshavn, Hvaler. Et spennende område med panorama utsikt over Hvalers vakre skjærgård. Tomtene ligger mot vest og har svært gode solforhold, med rekreasjonsmuligheter rett utenfor døren hvor man kan nyte dagene.

  Les mer

 • Arild og Sonny bygger drømmehuset sitt på Bølingshavn

  Arild og Sonny bygger drømmehuset sitt på Bølingshavn

  Bølingshavn er en skatt på vestsiden av Kirkeøy, Hvaler. Her har man en enestående mulighet til å bygge bolig, og dermed sikre seg hus ikke bare i et trygt og moderne område, men også i et ferieparadis mange lengter etter.

  Les mer

 • Hvaler – mer enn bare sommeridyll

  Hvaler – mer enn bare sommeridyll

  Det er mer enn 830 øyer, holmer og skjær som omfavnes av Hvaler-skjærgården. Den lange kystlinjen er en av de viktigste områdene for rekreasjon, sommer som vinter.

  Les mer

 • – Bølingshavn er mitt favorittsted i hele verden

  – Bølingshavn er mitt favorittsted i hele verden

  Bølingshavn er nydelig plassert på vestsiden av Kirkeøy og her ligger Hvaler Panorama. Det har for mange vært en sommerdrøm å eie hytte i området, og de fleste helårsbeboerne har man funnet i lia som ble utbygd på 1990-tallet.

  Les mer

 • Viktige tanker når man skal bygge hus

  Viktige tanker når man skal bygge hus

  Ofte er det ingen kost-forskjell på å bygge nytt og renovere gammelt; fordelen er at huset blir akkurat slik man ønsker, om man tenker seg godt igjennom først.

  Les mer