Boligfelt på Hvaler – Norges skjærgårdsparadis

Nye boligtomter på Hvaler Panorama

Skjærgårdsparadiset Hvaler
På Hvaler kan du fiske, bade, spise godt, seile, ligge på glattskurte svaberg, padle, utforske Ytre Hvaler Nasjonalpark og oppleve den unike skjærgården med over 800 holmer og skjær. Du kan besøke Hvaler på sykkel, med båt, bil eller offentlig transport. Hvaler er også veldig vakkert på vinteren, selv om det er på sommeren øyriket er mest populært.

Bølingshavn ligger lokalisert på Kirkøy. Her ligger også kommunens administrative sentrum, Skjærhalden, hvor du finner kommunehuset, sjarmerende forretninger, restauranter og båthavner. Med sine hvitmalte hus, røde sjøboder, bølgeskvulp og måkeskrik, er liten tvil om at tettstedet har et hint av sørlands-idyll! Et av flere likhetstrekk er blant annet den flotte og populære “bystranda”, idyllisk plassert i le for vinden. Skjærhalden ligger bare en kort kjøretur unna Hvaler Panorama eller et kvarters tid med sykkel. På veien fra Hvaler Panorama passerer du velkjente Hvaler Gjestgiveri som blant annet frister med underholdning og god mat.

Byggeklare boligtomter med fantastisk beliggenhet 
Tomtene har en fantastisk beliggenhet nær sjøen med panoramautsikt over Hvalers vakre skjærgård. Med plassering høyt i terrenget og mot vest har tomtene også svært gode solforhold. Her kan du nyte rolige dager i et svært barnevennlig område med badeplasser og flotte rekreasjonsområder rett utenfor døren.

Utbygger har lagt ned mye ressurser i tomteområdet ved å bygge opp infrastruktur, flott belysning rundt hele området og et stort grøntområde i midten med lekeplass og sittegrupper.

Fornøyde tomtekjøpere
To av de som allerede har kjøpt tomt på Hvaler Panorama flytter fra Oslo og ut på Hvaler. Begge påpeker flere gode grunner til dette, men ønsket om mindre støy, friskere luft, «feriefølelsen året rundt» og ikke minst store og romslige tomter med store muligheter for å bygge det perfekte huset. Ved å selge i Oslo og kjøpe seg en tomt på Hvaler Panorama får man fantastisk mye bolig for pengene, samt den friske sjølufta på kjøpet.

Her kan du lese om Pål og Hildegunn som byttet ut Oslo med drømmen om Hvaler, og om Arild og Sonny som valgte Hvaler og Bølingshavn på bakgrunn av at det er en unik perle. Like vakker sommer som vinter og med umiddelbar nærhet til sjø og natur.

Nysgjerrig på om dette også kan være noe for deg?
Det er stor interesse for tomtene og trykket øker nå som vårsolen er i ferd med og våkne. Livet på Hvaler pulserer stadig raskere etterhvert som hyttebeboerne tar turen den halvtimes lange bilturen langs vakker natur og glinsende svaberg.

Ta kontakt med oss i dag for en hyggelig prat og avtale om visning.