SLIK KAN DITT HVALER-LIV BLI

Hav. Natur. Frihet. Mulighetene er ubegrensede når du bygger ditt nye liv i Hvaler-skjærgården. Samtidig kan du beholde «hytta» i byen!

Skap din bolig på Hvaler, men behold gjerne «hytta» i byen, liker vi å si på Hvaler Panorama. For mange av de som har kjøpt tomt og bygget sitt nye hjem på Hvaler har faktisk beholdt leiligheten i Oslo eller andre byer de kommer fra.

Se tomtene her: Se vår tomtevelger og kart her!

Som du blant annet vil se på videoen nedenfor, byr Hvaler Panorama på et vell av muligheter i natur- og friluftslivet rett utenfor boligen. Store uteområder på land, og nye båtplasser under planlegging sammen med Borg Havn rett i nærheten fra tomteområdet:

Du står fritt i valget av entrepenør når du skal bygge huset, og kan blant annet velge om du vil ha flatt tak i en funkisinspirert stil, eller saltak for det mer klassiske og romantiske.

BESØK DIN MULIGHET PÅ HVALER

Enten du allerede er på Hvaler som beboer, turist eller planlegger en tur ut anbefaler vi deg å kontakte megler for å få se mer av området og mulighetene som ligger der for å skape ditt nye liv i den flotte Hvaler-skjærgården.

Se prospektet? Last ned prospekt for Hvaler Panorama her!